Skip to main content

FINANSIRANJE MARKETINGA

Pokrenite Full-Scale program digitalizacije i  marketinga koji će povećati profit Vaše firme bez velikih početnih ulaganja – mi nudimo strategiju za maksimalan povrat ulaganja.

#online razvoj poslovanja firme, #marketing i digitalizaciju, #strategiju za maksimalan povrat ulaganja, #postizanje ciljeva, #minimalne troškove, #maksimalnu full uslugu, #odgođeno plaćanje #podršku i edukaciju

MI PRUŽAMO
digitalizaciju poslovanja i marketing uz minimalne troškove

VI DOBIJATE
u startu full uslugu za uspješno poslovanje. Plaćate odgođeno, u ratama, shodno zajedničkom dogovoru Vašeg i našeg rukovodećeg kadra.

Naš program digitalizacije i marketinga podrazumijeva analizu online prisustva Vašeg poslovanja i aktivnosti na internetu, izradu marketing plana, izradu finansijskog plana i pružanja full usluga sa ciljem povećanja prodaje.

 

“Zrelost za digitalni marketing”

Evo nekoliko pitanja kroz koja trebate proći i odlučiti da li je ovaj program za Vas:

 • 1.  Da li imate web stranicu ili web shop?
 • 2.  Da li Vaša web stranica ispunjava ciljeve?
 • 3.  Gdje je trenutno pozicionirana prilikom pretrage po ključnim riječima?
 • 4.  Da li je Vaša web stranica dovoljno korisna da je Google preporuči korisnicima?
 • 5.  Da li radite redovna ažuriranja i unos kvalitetnog sadržaja na Vašoj web stranici?
 • 6.  Da li Vaša web stranica ima SEO lokalni ili napredni, kvalitetne ključne riječi i fraze?
 • 7.  Da li koristite digitalni marketing (oglašavanje) i koliko ulažete novca?
 • 8.  Da li koristite Google Analytics kako bi znali ko Vas  posjećuje i zašto?
 • 9.  Da li imate optimizovan Google My Business profil?
 • 10.  Da li imate plan objavljivanja i promocije na društvenim mrežama?
 • 11.  Da li koristite Google AdWords?
 • 12.  Da li koristite e-mail marketing?
 • 13.  Da li koristite CRM i mobilne aplikaciju i da li Vam treba?
 • 14.  Da li pišete blog, saopštenja za medije i sl?
 • 15.  Da li Vam marketing radi neko usput, bez analize napretka?

Iskoristite ovu priliku i naš program pretvorite u Vaš alat za poboljšanje i generisanje novih kupaca u Vašem poslovanju.

Našim klijentima i zainteresovanim firmama nudimo sve na jednom mjestu uz minimalne troškove i maksimalnu full uslugu. Itd Marketing d.o.o. je agencija za razvoj online poslovanja malih i srednjih firmi. Jedini način za poboljšanje prodaje i poslovanja je uvođenje funkcionalnog sistema, plana prodaje i načina djelovanja. Da bi uspjeli potrebna je jasna strategija. Kroz program pružamo pametno i minimalno ulaganje u digitalizaciju i marketing koje će opravdati masu pojedinačnih neefikasnih investicija.

Našim klijentima nudimo usluge (zakup hostinga, kupovinu domene i teme, izradu web sajta, izradu web shopa, SEO, marketing na društvenim mrežama, gratis izradu prezentacija na našim portalima, promociju putem PR članaka, bannera, pisanje bloga, Google Ads, e-mail marketing, izradu logotipa i knjige stanarda, upravljanje reputacijom, brendiranje, foto, video, grafički dizajn, dizajn i štampa promo materijala, promocija popusta, akcija, nagradnih igara, marketing sa influenserima, edukaciju zaposlenih i još mnogo toga.

Omogućite svom poslovanju vrhunski marketing i promociju bez jednokratnih finansijskih ulaganja koja bi Vam dodatno otežala poslovanje.

50000
maraka vrijednosti projekata za budžet na godišnjem nivou
0
kamate i dodatnih troškova + dodatni bonus paket
36
mjeseci otplate za veće projekte, za manje do 12 mjeseci
100
zagrantovana profesionalna etika

Kako funkcioniše program digitalizacije i marketinga

1

1. Korak - popunite prijavu

Nakon što popunite prijavu putem FB obrasca ili putem kontakt forme na web stranici mi ćemo Vam poslati email i pozvaćemo Vas da dogovorimo termin za besplatne konsultacije. U sklopu besplatnih konsultacija ćemo razmjeniti informacije o Vašim ciljevima i mogućnostima te predložiti najbolji način za postizanje poslovnih ciljeva.
2

2. Korak - Izrada plana marketinških aktivnosti

Na osnovu informacija i iznesenih prijedloga kroz razgovor na besplatnim konsultacijama mi ćemo pripremiti i dostaviti kompletnu anilazu, marketinški i finansijski plan, predložen primjer za automatizaciju sa konkretnim i jasnim koracima kako možemo direktno pomoći Vašem poslovanju. Dostavljeni materijal možemo dodatno zajedno analizirati.
3

3. Korak - Odabir plana finansiranja

Za veće budžete odobravamo usaglašavenje marketinškog plana do 36 mjeseci a za manje budžete do 12 mjeseci. Nakon što zajedno sa Vašim i našim rukovodećim kadrom usaglasimo marketinški i finansijski plan pristupamo potpisivanju ugovora. Davaoc "operativnog uslužnog lizinga" za digitalizaciju i marketing je ITD Marketing d.o.o. Banja Luka, agencija za digitalni marketing, razvoj online poslovanja i edukaciju, koji se potpsivanjem ugovora obavezuje da izvrši pružanje Full-Scale usluga izrade, održavanja, servisiranja predmeta ugovora tj. usluga koje firme odaberu za poboljšanje svog poslovanja.
4

4. Korak - Vaša firma dobija full-scale marketing

Nakon potpisivanja ugovora o saradnji Vaše poslovanje se počinje pomjerati ka zasluženom mjestu na tržištu. Kroz program marketinga i digitalizacije Vašeg preduzeća imaćete čvrste digitalne temelje dok investirate u ratama, po dogovoru, uz svoje redovno poslovanje. Po Vašoj želji i zahtjevu moguće je minimalno učešće od 10 ili 20%.

PREDNOSTI: Očuvanje i ušteda kapitala, bez plaćanja avansa, poboljšanje likvidnosti i prihoda, eliminacija zastarjelih oblik poslovanja, definisane fiksne rate bez kamata i naknada, inovativan način poslovanja sa tendencijom rasta, obezbijeđeno maksimalno povjerenje i sigurnost, dodatni nefinansijski bonusi promocije, digitalni napredak…

Povećajte konkurentsku sposobnost i efikasnost poslovanja!

Zahtjev za besplatne konsultacije za odobravanje operativno uslužnog lizinga finansiranja marketinga i digitalizacije Vašeg preduzeća možete poslati putem našeg maila marketing@itdmarketing.com , popunjavanjem kontakt foreme OVDJE ili pozivom na broj telefona +387 65 657 444

Usluge koje nudi naša agencija kroz ovaj program

Odabir jezika