Skip to main content
Dizajn-izrada-vrhunske-online-prodavnice-Itd-Marketing

IZRADA WEB SHOP-a

Poslujte sa cijelim svijetom, non-stop

Trgovina koja nije ograničena lokacijom, radi 24 sata / 7 dana u sedmici tokom cijele godine, ne odlazi na godišnji odmor i ne podliježe lockdown-u

80
korisnika interneta je kupilo nešto online
71
potrošača vjeruje da je kupovina na internetu povoljnija
81
kupaca prvo gleda ponudu na internetu
69
je zabilježeni porast online kupovine u EU od početka pandemije

Agencija ITD Marketing d.o.o. posjeduje znanje i iskustvo neophodno za izradu efikasnih i profitabilnih platformi za online trgovinu.

Online poslovanje, plasiranje proizvoda i usluga putem online shop-a ima ulogu da modernizuje i olakša poslovanje Vaše firme, omogući lakšu i bržu kupovinu Vašim kupcima, prezentuje sve bitne informacije ili omogući zakazivanje termina, rezervacije i narudžbe u samo nekoliko klikova.

Ne zaboravite da su svi posjetioci Vašeg web shopa i Vaši potencijalni kupci, a web shop radi i kada Vi spavate.

Dizajn-online-shopa-Itd-Marketing

Visoko funkcionalna online prodavnica sa evidencijom kupaca

Vrhunski dizajnirana web prezentacija Vaše firme

Potpuna optimizacija online sistema za korištenje na svim uređajima

Sistem bezbjedne i jednostavne online naplate proizvoda / usluga

Dizajn prilagođen jednostavnom korištenju i kupovini

Za izradu funkcionalne i profitabilne online trgovine potrebno je napraviti i dobru prezentaciju Vaše firme, dizajn prilagoditi korisnicima, pobrinuti se da online prodavnica bude jednostavna za korištenje na mobilnim uređajima, potruditi se da što detaljnije opišete svaki proizvod / uslugu u ponudi, napravite i primjenite prodajnu strategiju kako bi osigurali što bolje prodajne rezultate, povežete sistem sa društvenim mrežama i na taj način znatno poboljšate uslugu i u konačnici, trebate se potruditi da potencijalni kupci saznaju za Vašu firmu.

Naš posao jeste da osiguramo da Vaša online prodavnica bude izrađena u skladu sa svjetskim trendovima i da Vam pružimo svaku moguću prednost u odnosu na konkurenciju.

Jedna od prednost kvalitetno izrađene online prodavnice jeste i jednostavnost korištenja i održavanja. Sadržaj može jednostavno mijenjati, nadograđivati i re-dizajnirati u skladu sa Vašim željama, a mnoge izmjene mogu vršiti čak i članovi Vašeg tima. Mi Vam stojimo na raspolaganju za svaku vrstu asistencije. Firmama nudimo mogućnost on-line i on-site obuke u upravljanju i korištenju web shopa nakon izrade. Ukoliko nemate tim koji bi mogao obavljati ove poslove, unos proizvoda i usluga i održavanje mi Vam možemo pružiti kompletnu podršku

24 / 7

Stojimo na raspolaganju svima koji žele iskoristiti mogućnost rasta svoje firme kroz izradu web shopa.

Nakon izrade web shopa od nas možete dobiti dodatne usluge marketinga i promocije te privlačenja novih kupaca uz maksimalnu stopu konverzije.

Unaprijedite Vaše online poslovanje

Trebate pomoć prilikom kreiranja online shop-a ili želite da Vaš postojeći online shop bude bolji, funkcionalniji i profitabilniji?

Kontaktirajte nas
Odabir jezika