Skip to main content

ITD MARKETING

digitalni marketing – dizajn i izrada web stranica – kreiranje online prodavnica – razvoj online poslovanja – marketing na društvenim mrežama – SEO optimizacija za pretraživače|

digitalni marketing – dizajn i izrada web stranica – kreiranje online prodavnica – razvoj online poslovanja – marketing na društvenim mrežama – SEO optimizacija za pretraživače|

digitalni marketing – dizajn i izrada web stranica – kreiranje online prodavnica – razvoj online poslovanja – marketing na društvenim mrežama – SEO optimizacija za pretraživače|

Mi nismo samo još jedna marketinška agencija! Mi smo agencija za razvoj poslovanja koja osigurava brz rast Vaše firme kroz digitalni marketing i efikasnu upotrebu web tehnologija. Web dizajn, izrada online prodavnica, grafički dizajn, marketing i oglašavanje, društvene mreže i SEO su tek alati kojima postižemo zadane ciljeve.

Naša misija je da pomognemo malim i srednjim firmama da zauzmu zasluženo mjesto na tržištu.

ŠTA NAS POKREĆE ...

Nas pokreće USPJEH! Svaki savladani izazov nam daje vjetar u leđa i budi želju za slijedećim. U radu sa malim i srednjim firmama poput Vaše svakodnevno srećemo i savladavamo prepreke, svjedočimo njihov rast i razvoj što nas podstiče na još veće zalaganje. Uspjehe svih naših klijenata slavimo kao i sopstvene!

PONOSNI SMO JER ...

KVALITET UVIJEK STAVLJAMO ISPRED KVANTITETA

RADIMO POUZDANO I PROFESIONALNO

GRADIMO ODNOSE NA POVJERENJU A NE PROFITU

ČVRSTO STOJIMO IZA SVOJIH KLIJENATA I PARTNERA

ŠTA ČINIMO ZA VAS …

Stvaramo vrijednosti pametnim procesima, alatima, organizacijom a iskustvo Vaših korisnika boljim.

Pomažemo malim i srednjim firmama, organizacijama i institucijama u razvoju online poslovanja i provođenju cjelokupnog procesa automatizacije i digitalizacije. Sarađujemo sa start-up firmama, firmama sa djelimično provedenom online strategijom kao i sa firmama koje imaju razvijeno online poslovanje koje im ne donosi željene rezultate. Mi ih vodimo kroz cjelokupan proces, od analize postojećih planova i dostignuća, procesa pronalaska problema pa sve do kreiranja efikasne strategije za razvoj online poslovanja.

Statistika jasno pokazuje da se 80% kupaca oslanja na internet kao glavni izvor informacija o proizvodima i uslugama koje traže. U skladu sa podacima, velike su šanse za razvoj i kvalitetnu online strategiju koja privlači nove kupce i održava odnose sa već postojećim. Kroz naš dugogodišnji rad i razumjevanje potreba svake firme zasebno, uspjeli smo postići da kompletan proces promocije ne bude skup i komplikovan.

FIRME S KOJIMA DIJELIMO NAŠU VIZIJU

Bosna i Hercegovina, Zapadni Balkan, Evropa, Kanada, Amerika, Australija

nasi-klijenti-itd-marketing

NAŠ PRISTUP KLIJENTIMA …

Mi poslujemo sa klijentima koji dijele našu viziju, a to su firme koje teže pružanju vrhunskih usluga i insistiraju na kvalitetu proizvoda. Biramo firme koje cijene svoje kupce i žele im pružiti samo najbolje. Takvi su postali naši dugogodišnji partneri.

 

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Preferiramo direktnu i jasnu komunikaciju, bez skrivenih namjera i troškova. Saradnju u pravilu počinjemo upoznavanjem sa Vašom firmom, željama ali i obaveznim Auditom/Revizijom online poslovanja, koji obavimo prije početka saradnje i predlaganja bilo kakvih rješenja. Audit omogućava našim klijentima kao i nama samima da steknemo uvid u dosadašnji rad i postignuća firme na planu online poslovanja. Audit sadrži podatke o trenutnom stanju online poslovanja kao i predložene korekcije uočenih nedostataka te plan za dalja unaprijeđenja.

Da li imate pitanja u vezi sa modelom poslovanja Vaše firme? Da li ste spremni da proizvode i usluge plasirate na tržište ali niste sigurni kako? Da li želite unaprijediti marketing strategiju Vaše firme? Budite slobodni, pozovite nas ili nam pošaljite poruku, odgovorićemo u što kraćem roku.


DJELOVANJE I ODGOVORNOST

Itd Marketing d.o.o. Banja Luka

“Naše privredno društvo, ITD Marketing d.o.o. agencija za online razvoj poslovanja, digitalni marketing i edukaciju pruža usluge malim, srednjim i velikim preduzećima, institucijama i organizacijama u Bosni i Hercegovini, Zapadnom Balkanu, Evropi i svijetu.

Kroz spektar naših usluga želimo istaći sve vrijednosti koje se nalaze u sjenci globalnih dešavanja.

Sve na jednom mjestu! Pružamo kompletnu uslugu promocije i edukacije.

Naše prednosti:

  • Pružamo vidljive i zapamćene ideje koje zajedno stvaramo.
  • Imamo bogato iskustvo u radu sa ljudima i prepoznavanju njihovih potreba.
  • Njegujemo brigu o klijentu, njegovom priznanju i imidžu na tržištu.
  • Imamo dobru pregovaračku poziciju i redovan pristup informacijama.
  • Fokus nam je brendiranje i promocija firmi, proizvoda i usluga sa specijalnim ponudama i pogodnostima.

Itd Marketing d.o.o. Banja Luka putem uvezanosti svakim danom stvara nove poslovne odnose i teži da svojim djelovanjem olakša i poboljša kvalitet života svakog čovjeka.

Svojom strategijom digitalnog marketinga pomažemo klijentima svih vrsta i budžeta. Dozvolite nam da napravimo marketing plan kako bi Vaše poslovanje podigli na viši nivo.”

Udaljeni smo samo jedan KLIK

Vesna Krminac Kretić, direktor
 ITD Marketing d.o.o. Banja Luka

Odabir jezika