Skip to main content
Koliko-vrijedi-brendiranje-Itd-Marketing

UPRAVLJANJE REPUTACIJOM I BRENDIRANJE

Vaša firma ili brend je samo ono što drugi misle o Vama. Takođe, Vaše poslovanje je i ono što inteligentni sistemi prikazuju a ne samo ono što se može dobiti kao preporuka od osobe sa kojom komunicirate licem u lice. Da li znate zašto? Pa zato što se sve promijenilo. Dok čekate da Vas preporuči jedna osoba na hiljade drugih osoba po internetu razmatra Vašu konkurenciju. Preporuka je važna ali predstavite se masi! Vaš brend se mora oglašavati da bi masa čula za njega.

5
viđenja prije nego što zapamtimo brend
73
kupaca zavoli brend zbog dobre usluge
23
prosječno povećanje prodaje kroz brendiranje
89
kupaca ostaje vjerno brendu koji odabere

U današnjem pretrpanom poslovnom okruženju, firme i brendovi se moraju strateški razlikovati od drugih više nego ikad.

Mi smo marketinška agencija vođena strategijom koja se fokusira na najcjenjenije vrijednosti Vaše firme/brenda.

Primjenjujemo jedinstven pristup zasnovan na istraživanju tržišta kako bi pomogli firmama da otkriju ono što ih čini drugačijim od ostalih.

ZAŠTO ?

Vjerujemo da svaka kompanija na svijetu zna „ŠTA“ radi. Mnogo kompanija zna “KAKO” radi, dok malo njih može prepoznati svoje „ZAŠTO“ radi – a to je najvažnija svrha postojanja.

Kroz ovu svrhu kupci stvaraju uvjerljivu i značajnu vezu s Vašom firmom brendom, proizvodom ili uslugom.

Kupci-ne-stvaraju-vezu-s-Vasom-firmom-Itd-Marketing Kupci-stvaraju-vezu-s-Vasom-firmom-Itd-Marketing

Kroz proces strateškog planiranja, djelovanja i razvoja, sarađujemo sa Vama kako biste razumjeli Vaše „ZAŠTO“ i oživjeli ga! Stavljamo fokus na razumijevanje toga ko ste kao organizacija i po čemu se razlikujete od ostalih. Razvoj Brenda se odnosi na to da shvatite ko ste kao kompanija, zašto radite ono što radite i po čemu se razlikujete.

Koristeći ove informacije, gradimo strateški temelj za izgradnju viših vrijednosti.

Kroz proces razvoja dolazimo do toga da u potpunosti razumijete svoju publiku i da publika razumije Vas. Naš uvid u suštinu popuniće praznine kod Vaših kupaca, zaposlenih, partnera i dobavljača.

Jak brend se ne može izgraditi preko noći niti samo marketingom. Potrebno je postaviti jedinstvenu viziju i misiju a Vaš i naš zajednički rad usmjeriti ka istim ciljevima.

Možemo provesti cjelokupan pregled svih Vaših unutarašnjih i vanjskih „dodirnih tačaka“. Dodirna tačka je tamo gdje Vaša publika komunicira sa Vama. Kada mapiramo dodirne tačke i utvrdimo koje poruke treba slati taj posao će osigurati da neprestano jačamo Vaš brend/kompaniju.

Da li ste spremni da postanete Brend ?

Tu smo da Vam pomognemo u svakom koraku, od planiranja do provođenja kvalitetne i učinkovite strategije.

Kontaktirajte nas
Odabir jezika