Skip to main content
Izrada-web-sajta

IZRADA WEB STRANICA

” Web stranica promoviše Vašu firmu 24 / 7 : ni jedan radnik to neće činiti. “

Paul Cookson

Uspješna web stranica se ogleda u 3 ključna elementa: privlači potencijalne kupce, a ne slučajne posjetioce; vodi ih kroz sadržaj prema proizvodima koje želite da plasirate; prikuplja kontakt podatke i stvara osnovu za uspješnu komunikaciju.

Mi pomažemo start-up biznisima, malim firmama, kompanijama, udruženjima, institucijama, vladinim kao i nevladinim organizacijama i pojedincima da uđu u svijet online poslovanja i iskoriste sve prednosti koje nudi.

Mi ne prodajemo web stranice, mi pravimo web stranice koje prodaju

Prema statistikama potrebno je prosječno oko 5 sekundi da zadržite posjetioca i pretvorite ga u kupca.

Prihvatljiva cijena

Jer pravo na pristup kvalitetnom marketingu imaju svi. Mi jačamo poslovanje Vaše firme a ona zauzvrat jača tržište na kojem svi poslujemo.

Realni vremenski rokovi

Kažu da ne postoji količina novca koja je ikada bila u mogućnosti da kupi barem jednu sekundu vremena. Trudimo se da štedimo Vaše vrijeme, ne da ga rasipamo.

Zagarantovana podrška

Svim našim klijentima pružamo zagarantovanu podršku 24/7, godinama nakon završetka projekta izrade web platforme. Naša dužnost je da brinemo o Vašoj web platformi sve dok Vi to želite.

Stručno savjetovanje

Pružamo stručnu i savjetodavnu pomoć klijentima već od prvog kontakta, a sve u cilju efikasnog i dugoročnog planiranja projekata u skladu sa Vašim ambicijama i mogućnostima.

Dizajn ima za cilj da zadrži posjetioce na web platformi, te da im omogući jednostavno snalaženje na sajtu.

Interesantan i interaktivan web dizajn sa korisnim sadržajem, dobrom navigacijom i “pozivom na akciju” osigurava zadovoljstvo posjetiocima i našim klijentima.

Web-dizajn-usluge-Itd-Marketing-za-Dr-Djuric-Banja-Luka

Kroz dobro osmišljenu strategiju privlačimo vašu targetiranu publiku i pozivamo ih na akciju.

Pomogli smo mnogim manjim firmama da kroz promociju putem izrade web stranice i drugih promotivnih usluga postanu prepoznatljivi i konkurentni na tržištu.

DA LI VAŠA WEB STRANICA TREBA RE-DIZAJN

1

Manjak povjerenja

Ako posjetioci Vaše internet web stranice ne dobiju potrebno povjerenje prilikom posjete, oni će brzo napustiti stranicu i neće se odlučiti na poslovanje sa Vašom kompanijom. Kako bi to izbjegli mi ćemo vam obezbijediti izradu kvalitetne web stranice koja će to povjerenje dati.
2

Loša poruka

Ako sadržaj Vaše stranice ne prati trendove, standard ili očekivanja posjetilaca zbog lošeg teksta, neadekvatnih fotografija i pogrešno odabranih ključnih riječi Google i drugi pretraživači će rangirati sajt po pogrešnim ključnim riječima zbog čega nećete dolaziti do posjetilaca zaintersovanih za vašu djelatnost.
3

Loš dizajn

Nekada dizajneri i programeri koriste prečice u procesu kreiranja web stranica kako bi što prije završili na projektu ne vodeći računa o performansama stranice, prilagođenosti mobilne verzije, povezanosti sa društvenim mrežama, te nefunkcionalnim linkovima koji ostavljaju loš utisak zbog čega posjetioci napuštaju stranicu. Zbog toga Vam ITD Marketing d.o.o. garantuje izradu web stranice koja je kompatibilna, brza, pouzdana i spremna za optimizaciju na svim pretraživačima.

Učvrstite mjesto na online tržištu

Nudite kvalitet ispred kvantiteta, čvrsto stojite iza vrijednosti koje zastupate, brinete o svojim klijentima i želite da Vaša web stranica nosi jednake osobine ?

Kontaktirajte nas
Odabir jezika