Skip to main content
dizajn-marketing-reklame-na-drustvenim-mrezama-Itd-Marketing

MARKETING

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Povećajte profit i do 95% već u prvoj godini

Statistike pokazuju da je prosječni ostvareni povrat investicije od marketinga na društvenim mrežama čak 95%

Facebook i Instagram su nezaobilazne platforme, vrlo su važan dio današnjeg marketinga. Zbog toga potrebno je pristupiti profesionalno. Kroz naše Faceboook i Instagram oglašavanje nudimo grafički dizajn za objave, pisanje sadržaja, kreiranje plaćenih kampanja/oglasa i izvještaj.

Naša usluga Facebook i Instagram oglašavanja ili marketinga na Faceboku i Instagramu mogu pojačati Vašu prisutnost putem ovih društvenih mreža i pomoći da kroz objave proizvoda i usluga dođemo do ciljane publike.

Facebook i Instagram oglašavanje gradi bazu vjernih pratilaca, budućih kupaca, klijenata i saradnika, pomaže da izreklamirate ponudu, proizvode, usluge, Vaš tim, kompaniju, društveno korisni angažman i sve što radite. Ukoliko se samostalno oglašavate putem društvenih mreža može se dogoditi da potrošite novac bez ikakvog efekta. Facebook, kao i Instragam i razne druge populatne platforme svakodnevno mijenjaju svoje algoritme, politiku poslovanja, privatnosti, te umanjuju prikazivanje nekvalitetnih oglasa, zato, obratite se nama kako bi mi kreirali i vodili Vaše Facebook i Instagram naloge umjesto Vas.

Koji je cilj Vašeg Facebook ili Instagram oglašavanja?

Povećanje broja lajkova Vaše stranice

Više dijeljenja Vašeg sadržaja

Prikupljanje većeg broja pratilaca

Povećanje broja posjeta na fizičkoj lokaciji

Poboljšanje online prodaje

Budite slobodni da nam se obratite kako bismo zajedno napravili plan uspješnog Facebook i Instagram oglašavanja u skladu sa Vašim mogućnostima.

Da li želite našu pomoć

prilikom kreiranja efikasnih i profitabilnih kampanja na društvenim mrežama?

Kontaktirajte nas
Odabir jezika