Skip to main content
ERP-program-za-poslovanje-Itd-Marketing

PROGRAM ZA POSLOVANJE

Svaka firma koja se razvija ima iste izazove sa kojima se suočava. Kako pojednostaviti poslovanje, a u isto vrijeme efikasno upravljati svim aspektima poslovanja na pravi način? Odgovor je TiramISu!

Vremenom se javljaju potrebe za novim izvještajima i preciznijim planiranjem. Često, ovakve stvari firme ne mogu da dobiju iz postojećeg programa za poslovanje, te pribjegavaju alternativnim rješenjima koja obično podrazumijevaju rad u više programa što nije efikasno a u konačnici ni ekonomski opravdano rješenje.

Kombinujte sve alate neophodne za moderno poslovanje u jedan paket, tako Vam ništa drugo neće biti potrebno.

Koristite TiramISu ERP da bi kreirali izveštaje, napravili planove za naredni period, analizirali prodaju i mnoge druge stvari. Jedno mjesto za sve.

TiramISu ERP Vam stavlja na raspolaganje veliki broj izvještaja koji će omogućiti da jednostavno pratite i analizirate prodaju. Na primjer, u samo nekoliko klikova dobićete pregled proizvoda sortiranih po najvećoj prodaji (količina) ili najvećoj vrijednosti prodaje ili najvećoj ostvarenoj razlici u cijeni.

Jednostavno ćete planirati nabavku za naredni period analizirajući prodaju vaših proizvoda kroz kategorije i podkategorije.

Unaprijedićete naplatu automatizovanim slanjem kartica komitenata na kraju svakog mjeseca sa stanjem duga, te slanjem SMS-ova koji podsjećaju o stanju duga.

VELEPRODAJA

MALOPRODAJA

FINANSIJE

PRORAČUN ZARADE

EVIDENCIJA ZAPOSLENIH

UPRAVLJANJE SREDSTVIMA

PLANIRANJE PROIZVODNJE

UPRAVLJANJE SERVISOM

Najbolji način da se Vaše preduzeće razvija u ovom izazovnom trenutku jeste povećanje prodaje Vaših proizvoda i usluga.

Ukoliko Vam sve ovo ima smisla pozivamo Vas da popunite formu na našem sajtu i naši konsultanti će Vas pozvati u najkraćem mogućem roku i u kratkom razgovoru zajedno zaključiti koje je najbolje rješenje za Vas.

Dodatna vrijednost za Vas

Implementacijom Tiramisu ERP  informacionog sistema Vaša kompanija, brend, asortiman proizvoda ili usluga možete učiniti dostupnim na nekoliko dodatnih veoma posjećenih platformi, lokalno, regionalno, širom Evrope i svijeta.

ZATRAŽITE PONUDU
Odabir jezika