Skip to main content
Podrska-sponzorskim-ugovorima-Itd-Marketing

PODRŠKA SPONZORSKIM
UGOVORIMA

Sistematskim pristupom projektima osiguravamo zadovoljavanje finansijskih potreba Vaše firme ili organizacije kao i interesa i zahtjeva sponzora. Kroz povezivanje sa nama, kao organizatorom ili suorganizatorom raznih poslovnih, kulturnih, sportskih, umjetničkih i drugih događaja osiguravate maksimalnu ispunjenost finansijskog plana projekta, baš kao što sponzori osiguravaju dobru reklamu, prepoznatljivost i siguran povrat uloženih sredstava.

U poslovnoj praksi sponzorstvo je komercijalni odnos između sponzora koji pruža finansijsku podršku i organizatora koji pruža usluge oglašavanja i javnog prezentovanja sponzora. Ukoliko se pomno isplanira sa marketinške strane dobija se efikasan način promocije firme sponzora kao industry leader-a ali i društveno odgovorne firme.

Organizator nije biti lako, ali ni Sponzor ne može biti svako!

Do sada smo organizovali veći broj poslovnih konferencija pod nazivom “BIZNISPROMO” a petu poslovnu konferenciju kao suorganizator podržalo je Ministarstvo privrede i preduzetništva RS što je znak uticaja konferencije u lokalnoj zajednici, na šta smo ponosni.

Iskoristite priliku i predstavite Vašu firmu, proizvod, uslugu ili brend u najboljem svjetlu.

ucesnici-sponzori-biznispromo-v-itd-marketing-3

Sponzorima osiguravamo:

 

  • Strateški planiranu promociju u sklopu događaja
  • Prostor za oglašavanje u skladu sa vrstom događaja
  • Predstavljanje sponzora u skladu sa vrstom događaja
  • Posebno VIP mjesto na događajima
  • Širenje svijesti o kompaniji/firmi ili brendu kroz promociju događaja
  • Dijeljenje marketinškog materijala firme u sklopu događaja
  • Umrežavanje sa drugim partnerima
  • Online promociju u skladu sa odabranim marketinškim paketom

Savremeno poslovanje sve više prepoznaje i obavezuje kompanije na društveno odgovorno djelovanje što podrazumijeva podržavanje događaja koji su korisni za društvo u cjelini.

Naš zadatak je usmjeren na maksimalnu podršku i promociju, demonstraciju vrijednosti, predstavljanje vraćanja Vaše dobrobiti zajednici u kojoj poslujete, podsticanje prodavača, potrošača, zaposlenih, jačanje imidža, unapređenja prodaje, oblikovanje stavova potrošača, kreiranje publiciteta i diferenciranje od konkurencije.

IMATE DOBAR PROJEKAT

Možemo Vam pomoći da pronađete zajedničke interese sa kompanijama iz zemlje i regiona, ostvarite finansijske planove projekta i ostavite sjajan utisak kod sponzora.

Kontaktirajte nas
Odabir jezika