Skip to main content
Live-i-Online-edukacije-Itd-Marketing

EDUKACIJE I TRENINZI

Kaži mi jednom i ja ću zaboraviti, poduči me i možda ću zapamtiti, pokaži mi i sigurno ću naučiti.

Benjamin Franklin

Kvalitetno usavršavanje, obrazovanje, edukacija, obuka i trening su odavno postali proces cjeloživotnog učenja. Direktori, lideri, menadžeri i zaposleni su dugogodišnji polaznici naših obuka kako bi dosegli stepenicu više, bili konkurentni na tržištu rada i nastavili razvijati partnerstvo u svijetu preduzetništva.

Profesionalizam se postiže cjeloživotnim usavršavanjem i nastojanjem da se obezbijedi mogućnost zaposlenja ili napredovanja.

ITD Marketing d.o.o. redovno organizuje razne edukacije, uživo u našim prostorijama, in house (obuke u vašoj firmi) i on line obuke. Proces konstantnog učenja i usavršavanja je obaveza savremenog poslovnog čovjeka.

Organizovali smo mnogobrojne edukacije i obuke iz MS Excela, MS Worda, MS PowerPoint-a, MS Outlook-a, MS Publisher-a, povećanja profitabilnosti, organizacija i upravljanje vremenom, postavljanje i ostvarivanje zadatih ciljeva, foto i video obuke, obuke iz digitalnog marketinga i održavanja društvenih mreža i druge.

KROZ OBUKE DOBIJATE

Sticanje konkretnih znanja u oblasti poslovanja

Gotove alate za efikasno rješavanje problema

Dodatne vrijednosti i dugoročne benefite kao što su povećanje prodaje

Uređenje organizacione strukture firme

Efikasnije upravljanje vremenom i ljudskim resursima

Poboljšanje produktivnosti svih članova tima

Efikasni trening program za biznis korisnike, edukacije za poslovne korisnike, digitalni marketing, promocije na društvenim mrežama, prednost online poslovanja, efikasno korištenje web platformi, online i in-house treninzi su dio naše široke ponude.

Lakše planiranje, postavljanje i ostvarivanje ciljeva

Efikasni trening program za biznis korisnike, edukacije za poslovne korisnike, digitalin marketing, promocije na društvenim mrežama, prednost online poslovanja, efikasno korištenje web platformi, online I in-house treninzi su dio naše široke ponude.

Posjedujemo efikasne snimljene video obuke koje Vam ostaju trajno, kojim možete pristupiti  sa bilo kojeg mjesta, učiti iz kuće, stana ili kancelarije.

PREDSTAVLJAMO VAM NEKE OD KOMPANIJA KOJIMA SMO POMOGLI DA BUDU EFIKASNIJI U ONOME ŠTO RADE

Učenje nikako ne može iscrpiti um.

Leonardo da Vinci

Podijelite svoju viziju uspješnog poslovanja sa nama i pokazat ćemo Vam kako da je ostvarite.

Zakažite konsultacije
Odabir jezika