Skip to main content
Dizajn-standova-i-promo-materijala-Itd-Marketing

DIZAJN PROMO ŠTANDOVA

I PROMO MATERIJALA

“Promijenite se prije nego što vas primoraju na to!”

Jack Welch

Podignite svoj brend na viši nivo sa našom paletom prilagođenih marketinških materijala, za velike ili male budžete, marketinški materijali su pristupačan, ali moćan alat za promociju koji se najbolje koristi za pamćenje Vašeg poslovanja nakon događaja, izložbi i drugih promocija.

Dizajniramo i izrađujemo promo štandove i reklame svih veličina i namjena. Pored dizajna i štampe vršimo slanje širom Bosne i Hercegovine. Dobijate vrhunski dizajn, full štampu, korektnu cijenu i kvalitetan proizvod.

Ako opremate svoj poslovni prostor, imate izložbeni prostor, čak i na ulici ispred prostora promotivni štandovi i drugi promo materijali su uvjerljivi argumenti za svakog kupca.

Neprikladan-promo-stand-donosi-neprikladan-imidz-firmi Dizajniramo-izrađujemo-promo-štandove-reklame

Sa dovoljno mašte mogu se napraviti čuda, to znači da Vaš promotivni štand i material neće ostati neprimijećen. Odradiće svoj posao i fascinirati Vašu ciljnu grupu.

Dizajniramo različite modele štandova kao i štandove po Vašoj narudžbi ili mjeri.

Kod nas uvijek možete pronaći rješenje, čak i kada imate posebne zahtjeve.

Prenosni stalci, roll up stalci, a stalci, promotivni štandovi, promotivni materijali, natpisi, folije za šajbe izrađeni u većim dimenzijama i prilagođeni posebnim prilikama ili događajima.

Za sve prilike, konferencije, sajmove, evente, poslovne godišnjice, team building radimo finalne proizvode od tkanine, stakla, PVC-a, plexiglasa, kartona, papira, cerada itd.

Radimo grafičke pripreme i izradu promotivnih artikla, majica, kačketa, olovaka, upaljača, personalizovanih poslovnih dopisnica i pozivnica, biznis kartica, naljepnica po mjeri, letaka, naljepnica za staklo, šajbe, prozore, naljepnica za pod, novogodišnji promotivni materijal, canvas fotografije, zidne ukrasne ploče, oglasne ploče, natpise za radnje, rokovnike, notes blokove, stikere, zakazivače, diplome, certifikate, fascikle, naljepnice za pića i drugu ambalažu, zastave i zastavice, bannere, jelovnike, cjenovnike, boards panoe i još mnogo, mnogo toga.

Kreirajmo zajedno

jer svaka kreacija priča svoju priču, neka Vaša bude drugačija.

Kontaktirajte nas
Odabir jezika