Skip to main content
Bilbordi-LED-reklame-Itd-Marketing

BILBORDI I LED REKLAME

Za Vas možemo obezbijediti kompletnu kampanju, kako on-line, tako i off-line koja će se pored bazne, digitalne promocije naći i na bilbordima ili LED displejima. Možete birati jednokratne kampanje ili kampanje od 6 do 12 mjeseci sa popustom.

Omogućavamo efektivnu promociju Vaše firme ili brenda na atraktivnim lokacijma širom države putem bilborda i LED displeja raznih dimenzija.

Plasiranje reklame putem bilborda i LED displeja zbog svoje cijene najčeše je “rezervisano” za veće kompanije. Mi smo tu da to promijenimo!

Ukoliko želite ovu vrstu usluge ili oglašavanja na bilbordima, LED displejima, LED ekranima po poštama, bolnicama ili domovima zdravlja Bosne i Hercegovine, budite slobodni da nas kontaktirate.

Pored promocije na bilbordima i LED displejima nudimo Vam kupovinu gotovih vrhunskih LED displeja po narudžbi, raznih veličina i namjena koji će Vam se višestruko isplatiti.

U saradnji sa Antena Net d.o.o. prvom fabrikom LED displeja u Jugoistočnoj Evropi nudimo Vam kupovinu vanjskih i unutrašnjih LED displeja, LED zavjesa, City Light-ova, mobilnih displeja pogodnih za stajališta i malih LED reklama za ulaze u radnje, apotekarski krst i druge namjenske displeje.

Kontaktirajte nas
Odabir jezika