Skip to main content
promocija-online-reklama-kuponpopust-itd-marketing

ONLINE PROMOCIJA

PROIZVODA I USLUGA

KUPONPOPUST platforma donosi brza i efikasna rješenja za povećanje prodaje, idealne marketinške prilike za firme a kupcima brzo i lako preuzimanje kupona sa popustima i ugodnu kupovinu. Promocija je ključ prodaje!

KUPONPOPUST je još jedna platforma za promociju u vlasništvu naše agencije ITD Marketing d.o.o. koja predvodi digitalnu poslovnu web komunikaciju između ponuđača/naših partnera i potrošača/posjetilaca platforme tj. kupaca.

Web shop platforma www.kuponpopust.com kroz popuste/akcije povezuje firme (naše partnere) sa kupcima/posjetiocima portala. Koristeći savremene i moderne poslovne IT alate našim partnerima pomaže u razvoju poslovne strategije.

Omogućili smo brza, efikasna rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika svim ciljnim grupama.

Dobijate

 

  • Firme, naši partneri – brzo i jednostavno dolaze do novih kupaca
  • Firme, naši partneri – dobijaju dodatnu promociju
  • Kupci – besplatnim preuzimanjem kupona dobijaju posebne popuste i pogodnosti u željenim radnjama
PREUZMI KUPON I OSTVARI POPUST

Kroz dugogodišnji rad na terenu uočili smo određene probleme na tržištu! Naši preduzetnici itekako imaju šta da ponude. Kupcima je potrebna pravovremena informacija kao i ponuda sa dodatnim pogodnostima, Sa Kupon Popustom ste u pravo vrijeme – na pravom mjestu!

OBJAVITE KAMPANJU NA KUPON POPUST
Odabir jezika