Skip to main content
Android-mobilne-aplikacije-Itd-Marketing

WEB I MOBILNE APLIKACIJE

Sistem za pametne telefone – već razvijena Google Play aplikacija i web portal namijenjen je upravama gradova i opština Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kompanijama, turističkim organizacijama, privredi, građanima, turistima i poslovnim ljudima.

Svjetski trend je da se građani, turisti i poslovni ljudi danas informišu putem pametnih telefona. Kroz ovaj projekat donosimo trend i na naše prostore. Ogroman je broj pametnih telefona je u funkciji a njihov broj se konstantno povećava.

Cijeli grad, kompanija ili organizacija u džepu korisnika na pametnom telefonu!

Projekat Inndex je skup internet medija koji u svom sastavu nudi:

Android aplikaciju podignutu u Google play Store (Guglova-ova prodavnica aplikacija), za svaki grad, organizaciju ili kompaniju pojedinačno.

Specijalizovani web sajt/portal prilagođen za pametne telefone i tablet urađaje www.inndex.rs gdje dobijate Vašu poddomenu.

Sve Vaše može biti na jednom mjestu, u aplikaciji kao i na portalu koji mogu da prezentuju neograničenu količinu podataka (logo znak, fotografije, tekst, Google mapu, telefon, e-mail kontakte, web adresu, Viber, Facebook, Twiter, Instagram, Skype). Sve to dostupno je samo jednim klikom u aplikaciji i web portalu na svakom pametnom telefonu, ili tabletu kao i računaru.

Grupe i podgrupe aplikacije i web portala moguće je mijenjati i prilagođavati Vašim potrebama.

Svi podaci mogu biti postavljeni dvojezično, na našem i engleskom jeziku, sa mogućnošću izbora na kojem jeziku želite da dobijete podatke.

Kroz ovu već razvijenu Google aplikaciju i web portal moguće je da svakodnevno objavljujete korisne vijesti sa  fotografijama, najavite događaj itd. Dužina teksta, broj vijesti i najava nije ograničen. Znači komunikacija grad, kompanija, turisti, poslovni ljudi, kupci, klijenti je ovim medijskim sistemom neograničena.

Budite slobodni da nas kontaktirate za cijene već kreirane aplikacije i portala ili aplikacije po Vašoj želji i potrebi, u šta ulazi i obuka Vašeg osoblja da samostalno nastavite upravljati aplikacijama ili web portalom. Dostupna Vam je i naša tehnička podrška, sve po dogovoru.

Kontaktirajte nas

Ino partner na ovom projektu je švedsko IT preduzeće EuroComp Computer Systems AB iz Geteborga. Izvršno preduzeće za realizaciju projekta Inndex, za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru je Inndex Media d.o.o. Beograd i ITD Marketing d.o.o. Banja Luka.

Odabir jezika