Predavač iz Beograda drži obuku iz Excela

Predavač iz  Beograda Željko Popović držaće u Banjaluci dvodnevnu obuku osnovnih i naprednih tehnika Excel-a, polaznici će naučiti kako da iskoriste ovaj program za proračune, analiziranje podataka i kreiranje izveštaja, a posebna pogodnost je što se obuka može organizovati i u firmama.

Željko Popović prethodnih sedam godina razvijao je različite alate u Excel-u, svoja iskustva i savjete za produktivnost, lični razvoj i primjenu IT u svakodnevnom životu piše na blogu zeljkopopovic.com.

„Microsoft Excel je jedan od najkorisnijih programa koje imamo na našim računarima. Međutim, vrlo često nismo svjesni na koji način ga možemo koristiti za rješavanje različitih situacija sa kojima se srećemo svakodnevno. Za naše polaznike smo, između ostalog, pripremili i video treninge“, kaže Popović.

Zahvaljujući paktičnim savjetima koje će polaznici dobiti, moćiće kasnije sami da kreiraju tabele za praćenje prihoda, rashoda ili za planiranje budžeta preduzeća ili pojedinca, napraviti baze podataka klijenata, dobavljača ili zaposlenih, kreirati izveštaje u kojima će istaći najvažnije stvari koristeći dijagrame.

„Ono što bih posebno istakao jeste to da će polaznici naučiti kako analizirati veliku količinu podataka, uz minimalnu mogućnost javljanja greške koristeći Pivot tabela“, istakao je Popović i dodao da firmama nudi pogodnost „In-house“ obuke.

Takve obuke su prilagođene specifičnostima kompanije, kroje se za svakog klijenta pojedinačno i on sam bira vrijeme i mjesto održavanja obuke.

Radionica će se održati u Banjaluci, 23. i 24. marta, od devet do 14 časova, u prostorijama Visoke škole Prometej. Kotizacija košta 134 marke, a ranom registracijom, do 15. februara, možete uštediti 40 KM. Za više informacija možete pozvati na broj 065/657-444.

Članstvo u zatvorenoj Fejsbuk grupi

Polaznici obuke biće učlanjeni u zatvorenu Fejsbuk grupu gdje će mkoći postavljati pitanaj Željku Popoviću, ali i ostalim članovima vezano za situacije sa kojima se sreću u Excel-u.

„Pored toga, obezbijedićemo po jedan trening video svakog mjeseca, kojim ćete dopuniti znanje stečeno na kursu“, rekao je Popović.

Šta drugi kažu?

„Kada smo imali situaciju koju nismo mogli da riješimo programom za poslovanje, pozvali smo Željka Popovića i pitali ga da li može nešto da se napravi u Excel-u. Kroz nekoliko dana smo dobili upravo ono što smo i tražili, jednostavno rešenje, lako za koriščenje“, rekao je direktor preduzeća „Okov“ Jakov Bajović.